2014. január 18., szombat

Prologue

Sziasztok!

Isten hozott Benneteket az új blogon, ahol új szereplőkkel, új helyszínekkel és új bonyodalmakkal találkozhattok. Remélem, hogy ez a történet is legalább annyira le fog kötni benneteket, mint a The Music Connects Us, ugyanis rengeteg ötletem van!
Nem is húzom tovább az időtöket, vessétek rá magatokat a rövid prológusra, és mindenképpen hagyjatok valami kis visszajelzést, hogy mi a véleményetek. ;)
Puszi: Kelly.


Kelsey Cruz él-hal a színészetért. Hollywood egyik leghíresebb színésznője imádja, ahogyan beleélheti magát a női karakterek személyiségébe, helyzetébe, és gondolkodhat az ő agyukkal, valamint meghozhatja az ő döntéseiket - persze képletesen. Sokat tanul a szerepeiből, és a filmekből szerzett tapasztalatai alapján sikerül szinte tökéletesen alakítania az életét. Minden fontos kérdés és választás alkalmával a megfelelő utat választja. Szinte soha, semmilyen dologban nem téved, mindent reálisan lát.
Egyetlen egy dolog okoz neki gondot: a szerelem.
Mivel eddig összesen egy tartós kapcsolata volt, amely óriási tragédiával zárult, úgy gondolja, hogy az összes létező hím nemű lény szemét, rossz indulatú, csak kihasználja a nőket. Soha nem enged túl közel magához senkit sem, hiszen filmbéli karaktereinek is legalább egyszer összetörték már a szívét, csak úgy, mint neki korábban.
A szakítás hatalmas port kevert a sajtóban, talán túl nagyot is. Pár évvel ez előtt a fiatal, tizenéves Kelsey lába alól kicsúszott a föld. Élete nagy szerelme magára hagyta, miután közölte, hogy viszonya volt egy szebb, gazdagabb, tehetségesebb nővel. A lány nem követett el hatalmas hibát, csupán az tette, amit bárki más is tett volna ilyen helyzetben: szórakozni kezdett. Hiába csámcsogott rajta a világ, hiába voltak a nyomában mindig az újságírók és paparazzik. Minden egyes éjjel más és más bulizóhelyen bukkant fel, és más és más férfiakkal tűnt el. Ivott, cigarettázott és drogozott, azonban hiába mutatta, hogy minden rendben - legbelül marcangolta magát. Nem evett, vagy ha igen, azt is hamar kiadta magából, vagdosta a karját, a lábát, a mellkasát. Ott bántotta magát, ahol csak tudta.
Végül amikor ráébredt, hogy ez így nem mehet tovább, csak rehab segítségével tudott ismét talpra állni. Erősebb volt, mint valaha, és ez végre meg is látszott a kisugárzásán és őszinte mosolyán. A filmrendezők ismét harcolni kezdtek azért, hogy Ő játssza a főszerepeket, az élete visszazökkent a normálisnak mondható kerékvágásba - a férfiakkal pedig végleg végzett, legalábbis így gondolta.
Ezen elve azonban romba dől, amikor egy új, ígéretesnek tűnő film forgatásán összetalálkozik a másik két főszereplővel: Zac Efronnal és Nick Jonasszal. Nickkel a kezdetek kezdetén megtalálják a közös hangot, és a lány rövid idő elteltével már testvérként tekint az ifjú Jonas fivérre, míg a másik fiú, Zac kedvessége megmozgat valamit  lányban. Ő maga sem érti, de valahogy tetszik neki a fiú természetessége.
És ha ez még nem lenne elég, mikor Kels először találkozik Nick bátyjával, Joe Jonasszal, teljesen összezavarodik. A srác beképzelt, szemét és csajozós - szinte észre sem veszi, hogy flörtöl! Amikor csak tud, beszól valamiért Kelsey-nek, amit Ő nem ért, de kezd negatív érzéseket táplálni Joe iránt, még ha nem is tudja, hogyan kéne viselkednie a fiúval, aki a múltja alapján ítéli el Őt, és még csak meg sem próbálja megismerni a valódi énjét. Azonban úgy érzi, van valami a folytonos leszólások mögött, ami több ennél, és a lányt lassan valamilyen furcsa érzés keríti hatalmába, akárhányszor csak találkozik a Jonas fiúval, és ezt lehetetlen megmagyarázni. Próbálja elnyomni a vonzalmat, ami benne ébredt, de ez korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik.
Talán ez lenne a szerelem?

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Érdekes az alapötleted, viszont muszáj elmondanom neked, hogy ez a prológus inkább tűnik fülszövegnek, mint prológusnak. Nem szeretnéd kibontani az előzményeket? Nagyon szépen meg lehetne csinálni, mondjuk - ez csak egy ötlet - végigvezethetnéd Kelsey egy napját, s közben villanásokban, visszaemlékezésekben mutatnád be, ami eddig történt.. Úgy a lányt is megismernénk, s a többi szereplő sem csak egy név lenne, aki kedves, vagy nem kedves. :)
    Na, ez csak egy ötlet volt.
    További jó írást, majd jövök, nézlek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Köszönöm szépen, hogy elmondtad a meglátásod, sokat jelent! :)
      Nagyon teszik az ötleted, hogy egy napban mutassam meg az előzményeket, lehet, hogy elkezdek dolgozni rajta.. Tényleg köszönöm!!! :)
      Jó ötlet volt. c:

      Várlak!

      xxx. Kelly.

      Törlés
  2. előre érzem hogy mesés történet fog kialakulni :D előre imádom <3

    VálaszTörlés